Tuotteet

 

Myymälästämme löydät hitsauskoneet, lisäaineet (puikot, mig/mag- ja tig langat), kaasu hitsauslaitteet ja kärryt, hitsausmaskit, kulutusosat useimpiin käytössä oleviin hitsaus- ja plasma polttimiin.


Hitsauskoneet

Hitsauskone valikoimastamme löytyy koneita Froniukselta ja Migatronicilta. Jos tarve on harraste koneella tai erittäin korkea laatuisen tuotantoon niin kysy ratkaisua meiltä. Toimitamme koneita koekäyttöön jotta voit varmistua laitteiden huippu ominaisuuksista ennen ostopäätöstä. Nykyaikaiset koneet lisäävät tuottavuutta sekä mahdollistavat roiskeettoman lopputuloksen.

Polttimet

Poltin valikoimassamme on Froniuksen, Migatronicin sekä Alexander Binzelin hitsauspolttimet. Perus mig/mag polttimista vetäviin polttimiin sekä näytöllisiin.

Tig polttimet toimitamme juuri sellaisena kuin haluat, on työkohde kaukana tai ahdas paikka.

Plasmaleikkaus laitteisiin kauttamme uudet polttimet sekä kulutusosat.

Kaasuhitsaus ja -leikkaus

Qasiq on Ruotsalainen kaasuhitsaus laitteiden toimittaja. D75 sarjan laitteet ovat yhteensopivia Aga:n X-11 kanssa. Kaasuhitsaus ja leikkaus sarjat peltilaatikossa, paineenalentimet, kaasuletkut, pullokärryt, pillit ja suuttimet löytyvät suoraan hyllystä.

Lisäaineet

Tuotteemme mig/mag, tig ja puikko lisäaineissa on Elga, Hyundai ja Woikosken Awo tuoteperhe. Umpilangoista täytelankoihin, alumiini, haponkestävä ja musta.Lisäaineisiin saat mukaan halutessasi ainetodistuksen.

Muut tarvikkeet

Hitsausmaskit: perinteinen, automaatti, euromaski sekä ilmastoidut löytyvät meiltä. Kulutus- ja varaosat mig ja tig polttimiin, virtasuuttimet sekä roiske suojaineet sekä paljon muuta.

Soita ja kysy mitä ikinä hitsaukseen liittyvää tarvitset !